Bronse til Tefre Ryttarklubb i KM Dressur Lag

Helga 23 og 24. september var det KM Dressur i Sogn og Fjordane Ryttarkrins. Tefre stilte med lag i lagkonkurransen. Laget bestod av Ann Lorraine Thomas Engebø på Nørregaards Prexton, Karoline Thingnes på Dragar og Lucinda Bjørnset Reksten på Lyheims Lindy.

I lagkonurransen kan man stryke dårlegaste resultat dersom man er 3 på laget. Man kan også stille lag med kun 2 deltakere. Vi var så heldige å ha 3 aktuelle til lag og medalje blei det til tross for att det vel ikkje gjekk over all forventning med alle denne dagen. Vi var likevel gode nok og var strålande fornøygd over medaljeplass.

Ved bildetaking var dessverre ikkje Karoline og Dragar tilstades.

Ann og Lucinda deltok i tillegg i KM Dressur Senior. Det beli 5 plass på Lucinda og 7 plass på Ann. Lucinda fekk også plasering i LB begge dager og var nærme å ta plassering i dressurcupen 2017.

Alle foto her: Cecilie Oen

Legg att eit svar