Månadsarki: november 2017

Klubbstemne 2. og 3. desember

Vi inviterer til klubbstemne 02. og 03. desember. Inkludert lagkonkurranse. Det blir også pizzakveld for alle medlemmer lørdags kveld med quis som inngår i lagkonkurransen.

Påmelding og info om tid og sted for pizzakvelden kjem seinare.

Det blir også knøtteklasser begge dager etter sjølve stemnet. Vi kejm med meir info om dette straks.

Du finner oversikt over klubbens stemner her: http://www.horsepro.no/?r=contact&id=356

Her er direktelink til julestemnet: http://www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=13063

 

Kom og bli med til eit kjekt julestemne.

1. avdeling klubbmesterskap dressur 2017

28. oktober arrangerte vi utvida klubbstemne i dressur med innlagt klubbmesterskap dressur 1 avdeling.

Det blei litt færre deltakere enn håpa på men stemne blei det likevel. Vi la i tillegg inn knøtteridning og banehopping etter stemne. Det blei ein fin dag med vellykka arrangement og mange blide fjes.

 

Bronse til Tefre Ryttarklubb i KM Dressur Lag

Helga 23 og 24. september var det KM Dressur i Sogn og Fjordane Ryttarkrins. Tefre stilte med lag i lagkonkurransen. Laget bestod av Ann Lorraine Thomas Engebø på Nørregaards Prexton, Karoline Thingnes på Dragar og Lucinda Bjørnset Reksten på Lyheims Lindy.

I lagkonurransen kan man stryke dårlegaste resultat dersom man er 3 på laget. Man kan også stille lag med kun 2 deltakere. Vi var så heldige å ha 3 aktuelle til lag og medalje blei det til tross for att det vel ikkje gjekk over all forventning med alle denne dagen. Vi var likevel gode nok og var strålande fornøygd over medaljeplass.

Ved bildetaking var dessverre ikkje Karoline og Dragar tilstades.

Ann og Lucinda deltok i tillegg i KM Dressur Senior. Det beli 5 plass på Lucinda og 7 plass på Ann. Lucinda fekk også plasering i LB begge dager og var nærme å ta plassering i dressurcupen 2017.

Alle foto her: Cecilie Oen